ÄäniRetki

Tutustu äänesi ulottuvuuksiin!

ÄäniRetki on pienryhmäkurssi sinulle, joka haluat ymmärtää paremmin puhe- ja lauluäänesi toimintaa. Se tarjoaa käytännön apua sekä puhe- että lauluääntä työssään tarvitseville opettajista ja varhaiskasvattajista nuorisotyöntekijöihin ja pappeihin mutta antaa myös paljon työkaluja jokaiselle äänensä etsijälle tai lauluäänestään epävarmalle. ÄäniRetki sopii siis erinomaisesti myös laulun vasta-alkajille! Kurssilta saat laajan kokoelman teknisiä harjoituksia, joilla voit muokata äänentuottoasi haluamaasi suuntaan taloudellisesti ja terveellisesti.

Tällä kurssilla äänentuotto ei ole vakava asia: emme arvioi taitojasi tai ääntäsi, vaan leikittelemme ääniasetuksilla ja kuulostelemme eri asetusten vaikutusta äänen sointiin. Tutkimme äänen ulottuvuuksia puhuen ja helppoja lauluja laulaen, yksinkertaisten tekniikoiden avulla. Samalla vahvistamme äänentuoton helppoutta ja taloudellisuutta edistäviä toimintoja kuten hengityskontrollia, resonanssia ja artikulaatiota. Kurssi antaa erinomaisen pohjan myös laulun yksilötunneille tai puheen valmennuskurssille. Kurssilla kenenkään ei ole pakko laulaa, mutta varoitus: saatat innostua myös laulamisesta!

Tapaamisia on 6 x 90 min viikoittain.

Kurssin hinta on 180 € ja se sisältää ryhmätapaamiset sekä harjoitusaineiston.

Ryhmään otetaan 6–8 osallistujaa.

Huom! Mikäli kurssin maksaa esim. työnantaja, otathan ennakkoon selvää maksajan laskutusosoitteesta, yhteyshenkilöstä, puhelinnumerosta, sähköpostiosoitteesta sekä mahdollisista laskun erikoismerkinnöistä ennen ilmoittautumislomakkeen täyttämistä. Tietoja kysytään lomakkeessa.

Ilmoittautuminen on sitova ja sen voi peruuttaa viimeistään 7 vrk ennen kurssin alkua. Tätä myöhemmin tulleista peruutuksista laskutetaan puolet kurssimaksusta. Kurssimaksua ei palauteta, jos osallistuja jää pois kurssilta sen jo alettua. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti osoitteeseen info(ät)uniikkiaani.fi. Ryhmäkoko kurssilla on vähintään 6 henkilöä, ja mikäli kurssi vähäisen osallistujamäärän vuoksi peruuntuu, sitä ei laskuteta. Ilmoittautumiseen sovelletaan UniikkiÄänen yleisiä kurssisopimusehtoja.

Seuraavan kurssin alkamisajankohtaa ei ole vielä määritelty, mutta ilmoittaudu UniikkiListalle, niin saat viestin, kun kurssi järjestetään seuraavan kerran.

Takaisin kurssisivulle ->