Ilmaisuvoimaa lauluääneen! -pienryhmäkurssi

Ilmaisuvoimaa lauluääneen! on 5 tunnin tehokas laulukurssi pienryhmälle, ja se sopii niin aloittelevalle kuin pitkälle edistyneelle laulajalle, joka haluaa syventää taitojaan. Tämä laulukurssi on sinulle, joka haluat lisää sävyjä ääneesi, oppia käyttämään ääntäsi paremmin ja tulkitsemaan kappaleita monipuolisesti. Kyllä – ääntä käytetään! Ääni ei ole syntymälahja, vaan lihastoimintoja, joita voi oppia käyttämään. Kun tiedät, miten ääni toimii ja millä tavoin lihaksia harjoitetaan, saat varmuutta omaan laulamiseesi – enää äänentuotto ei ole päivästä tai sattumasta kiinni!

Laulukurssilla tutustumme ryhmässä äänenkäytön perusteisiin, miten ääni syntyy ja miten sitä tuetaan niin, ettei kurkku rasitu. Kurssipäivän edetessä opimme erilaisia tapoja tuottaa ääntä ja opettelemme myös kuulemaan ja tunnistamaan näitä tapoja. Miten saada lisää tummuutta ääneen? Tai miten kirkastaa sitä? Miten ääntä voi voimistaa? Millä tavoin tehdään hiljaisia ja herkkiä sävyjä? Miten saada hento ja huokoinen ääni vahvaksi? Lähestymme näitä asioita sekä funktionaalisilla täsmäharjoituksilla että draaman keinoja hyväksikäyttäen – kuitenkin leikkimielisesti ja pilke silmäkulmassa! Kurssilla jokainen voi löytää oman tapansa saada vivahteikkuutta ääneen, oli se sitten ääniharjoituksilla tai erilaisilla mielikuvilla.

Opittua teoriaa viedään käytäntöön laulamalla yhteisiä tuttuja kappaleita ryhmässä ja mestarikurssiosuudessa osallistuja saa työstää omaa kappalettaan muiden seuratessa.

Kommentteja kurssilaisilta:

”Ryhmässä moni asia aukesi aivan uudella tavalla. Kurssi oli todella tuhti paketti ja harjoitukset aivan mahtavia. Suurin löytöni oli, oma kehitykseni laulajana. Pystyn harjoittelemaan kotona oikeita asioita ja kehittyä lisää. Tutkimusmatkani itseeni laulajana jatkuu, kiitos kuuluu Biancalle.” – Riikka 2018

”Yleinen ymmärrys laulutekniikasta nousi paljon ja tykkäsin miten rento ja mukava päivä oli kokonaisuudessaan. Mestarikurssi oli konseptina myös erittäin mielenkiintoinen.” – Joonas 2018

Kurssien ajankohdat ja paikat

Riihimäki (Lehmustie 4: Kurssi järjestetään seuraavan kerran la 9.3.2019
Helsinki (Särkiniementie 5 A, Lauttasaari): Kurssi järjestetään seuraavan kerran la 16.3.2019

Kurssipäivän kulku

Klo 12–14 Tutustuminen, äänenkäytön teoriaa ja konkretiaa yhdessä laulaen
Klo 14–14.20 Pieni välipalatauko
Klo 14.20–17.00 Mestarikurssi – kuinka viedään harjoitukset käytäntöön (oman kappaleen työstämistä muiden seuratessa), aikaa per osallistuja on n. 20–30 min riippuen osallistujamäärästä.

Kurssi toteutuu vähintään 5 osallistujalla, maksimi osallistujamäärä on 8.

Kurssin hinta on 89 €/osallistuja/kurssipäivä (sis. alv 24%). Kurssimaksu veloitetaan ennakkoon laskulla tai vaihtoehtoisesti sen voi maksaa Smartumin tai Edenredin seteleillä/kortilla. Suoritettu kurssimaksu on edellytys kurssille pääsemiseksi. Kurssiin sovelletaan UniikkiÄänen yleisiä kurssisopimusehtoja.

Kurssi järjestetään seuraavan kerran Riihimäellä 9.3.2019 ja Helsingissä 16.3.2019. Ilmoittautuminen Riihimäen kurssille on 1.–15.2. ja Helsingin kurssille 1.2.–22.2. Liittymällä UniikkiListalle saat muistutuksen, kun ilmoittautumislinkki on julkaistu. UniikkiListan kautta ei lähetetä muuta mainospostia, ainoastaan tietoa seuraavista ilmoittautumisista.

Takaisin kurssisivulle ->