Ilmoittautuminen kevätkaudelle on päättynyt

Varmista säännölliset laulu-, puhe- tai musiikin teorian tunnit kevääksi! 🙂

Mikäli haluat kehittää puheääntäsi, lauluasi tai musiikin teorian taitojasi määrätietoisesti eteenpäin ja samalla saada säännöllisesti tunteja edullisemmin, ilmoittaudu kausiasiakkaaksi! Kausiasiakkuuteen kuuluu:

  • yksilötunnit noin 4 kuukauden ajan
  • säännöllinen vakioaika tunneille tai vaihtoehtoisesti voit itse varata aikasi verkkokalenterista (jälkimmäinen mahdollisuus on tarkoitettu vain 2-/3-vuorotyössä käyville tai jos teet työtä, joka edellyttää esim. paljon matkustelua).
  • Voit keskittyä kaudella lauluun, puheeseen tai musiikin teoriaan oman valintasi mukaan, mutta halutessasi voimme myös yhdistellä eri osa-alueita – tarvitaanhan esimerkiksi monissa ammateissa sekä puhetta että laulua.
Kauden sisältö muodostuu kiinnostuksen kohteesi mukaan seuraavista aihealueista ja moduuleista:
  • Laulu: valitsemasi genren laulutyyliin, fraseeraukseen ja äänenkäyttötapaan tutustuminen harjoitettavalla kappaleella, tulkinnan ja esiintymisen harjoittelu, PA- ja mikrofonitekniikkaa. Opettajasi voi myös auttaa sinua valitsemaan kappaleita. Tunneilla edistyminen edellyttää itsenäistä kotiharjoittelua, kappaleisiin tutustumista oma-aloitteisesti tuntien ulkopuolella ja mm. nuottien hankkimista.
  • Puhe: puhetekniikan ja luennan harjoittamista runonlausunnan, proosatekstin tai ammatillisen tekstin avulla tai eri äänenlaatujen harjoittamista esim. dubbaustyötä tai äänikirjojen lukemista varten. Tekstin tulkinnan, ilmaisun ja fraseerauksen harjoittamista erilaisin menetelmin. Voit itse valita, mihin osa-alueisiin haluat painottaa tuntejasi, mutta varsinainen äänenkäytön tekniikka on aina läsnä. Tunneilla edistyminen edellyttää itsenäistä kotiharjoittelua ja luentamateriaalin etsimistä.
  • Musiikin teoria: musiikin hahmottamiskyvyn kehittämistä käytännön harjoitteilla lukien ja kirjoittaen. Nuotinlukutaidon kehittäminen, sävellajien tunnistaminen, rytmiikka, melodian ja rytmin kirjoittaminen nuoteiksi. Tunneilla edistyminen edellyttää itsenäistä kotiharjoittelua ja tehtävien tekemistä: tunneilla tarkistetaan tekemäsi harjoitteet, opetellaan uusi aihe sekä syvennetään tietotaitotasoa.

Kausipaikkoja on rajoitetusti ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Uusia laulu- tai puheasiakkaita suositellaan ottamaan ainakin yksi kertatunti ennen ilmoittautumista: voit varata ajan kätevästi nettikalenterista (Huom! verkkotunnit löytyvät Prepaid-tuntien alta). Joskus voi olla haastavaa löytää vapaita aikoja kalenterista, ja jos et pääse kertatunnille, voit toki ilmoittautua myös suoraan kaudelle.

Pandemian vaikutus opetukseen

UniikkiÄänen tunteja saa niin lähi- kuin verkkotunteina ja valinta tehdään ilmoittautumislomakkeessa. Pienimpienkin oireiden ilmaantuessa tai altistumisen takia on siirryttävä verkko-opetuksen piiriin, vaikka asiakas kävisikin pääasiassa kontaktiopetuksessa. Kaikki halukkaat voivat joka tapauksessa saada kauden tuntinsa myös pelkästään verkkotunteina. Myös kontaktiopetuksessa käyvän kausiasiakkaan tulee varautua siirtymään osittain tai kokonaan verkkoon pandemiatilanteen niin vaatiessa. Tunteja ei tällaisessa tilanteessa siirretä myöhemmäksi eikä korvata, vaan ne pidetään verkkotunteina. 

Tietoa kaudesta

Opetuspaikat: Opetusta järjestetään Riihimäen toimipisteessä tai verkkotunteina juuri siellä missä sinä olet. Verkko-opetuksen edellytyksenä on, että asiakkaalla on toimiva nettiyhteys sekä tietokoneessaan/tabletilla/puhelimessa toimivat kaiuttimet, mikrofoni ja kamera. Lisäksi verkkotunteihin osallistuvalla on hyvä olla rauhallinen tila, jossa voi keskittyä tuntiin. Lue verkkotunneista lisää täältä.

Kevään aikataulu: UniikkiÄänen kevätkausi on 2.1.-23.4.2023, talvilomaa vietetään viikolla 8. Kaudessa on 15 opetusviikkoa. Voit valita joko 8 tai 13 kerran paketin itsellesi. 8 kerran paketin tunnit pidetään pääosin joka toinen viikko ja 13 kerran paketin tunnit viikoittain. Sopivat aikatoiveet merkitään ilmoittautumislomakkeeseen ja aikataulut tehdään sen perusteella. Kaikki tunnit pidetään kauden aikana. Kausiopetuksessa sovelletaan erillistä sopimusta, jossa lukee myös tuntien peruutuksiin liittyvät rajoitukset kausiasiakkuudessa. Luethan sopimusehdot huolellisesti ennen ilmoittautumista ja ota yhteyttä, mikäli jokin asia askarruttaa.

Hinnat ja maksutavat: Tuntihinnat ovat samat riippumatta siitä, keskitytkö puheeseen, lauluun vai musiikin teoriaan. VIP-asiakkaat saavat 5 % alennusta kausihinnasta. VIP-asiakkuus edellyttää vähintään vuoden katkeamatonta kausiasiakkuutta (ks. kausisopimus). Maksutavat: kertalasku ennakkoon tai lasku 2-3 erässä, pankki- tai luottokortti. 

Paketti

Kertahinta

tunti/€

Kausimaksu perusasiakkailleKausimaksu VIP-asiakkaille (-5 %)**
Soolo 8×40 min ale -5%57,00456,00433,20
Soolo 10×40 min ale -7 %55,80558,00530,10
Soolo 13×40 min ale -10 %54,00702,00666,90

Kausipaketit 2 tai 3 erässä

Kerralla maksettaessa laskulla tai maksukortilla ei tule lisäkuluja. Vaihtoehtona kertasuoritukselle on maksaa kausimaksu 2-3 erässä paketista riippuen (ks. taulukko alla). Tällöin kauden ensimmäiseen laskuun ei tule lisäkuluja, mutta seuraaviin laskuihin lisätään laskutuslisä 5 €. Laskutuslisä veloitetaan myös useilla eri maksutavoilla maksettaessa. 8 kerran paketeissa laskut erääntyvät kauden alussa ja puolivälissä ja 13 kerran pakettien laskut erääntyvät kuukauden välein alkaen kauden alusta.

PakettiKausimaksuKk-erä Kausimaksu VIP**Kk-erä VIP**
Soolo 8×40 min/2 erässä456228*433,20216,60*
Soolo 10×40 min/2 erässä558279*530,10265,05*
Soolo 10×40 min/3 erässä558186*530,10176,70*
Soolo 13×40 min/2 erässä702351*666,90333,45*
Soolo 13×40 min/3 erässä702234*666,90222,30*

*Erän hinta ilman laskutuslisää. Laskutuslisä 5 € lisätään 2. ja 3. laskuun.
**VIP-asiakkuus edellyttää vähintään vuoden katkeamatonta kausiasiakkuutta.

Opetuspäivät ja -ajat:

RIIHIMÄKI (Lehmustie 4):
tiistaisin ja torstaisin klo 17.15–20.15

VERKKO-OPETUS

Verkkotunteja järjestetään em. Riihimäen aikojen puitteissa.

Kausiasiakaspaikkoja on rajoitettu määrä ja asiakkaaksi otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen voi myös sulkeutua aiemmin, mikäli paikat täyttyvät. Ilmoittautuminen päättyy viimeistään 30.11. jonka jälkeen aikatauluja aletaan tehdä. Vain ilmoittautumalla ajoissa takaat, että saat sopivan ajankohdan tunneillesi.

ILMOITTAUTUMINEN KEVÄTKAUDELLE ON PÄÄTTYNYT. Kysy peruutuspaikkoja osoitteesta info (at) uniikkiaani . fi. 

 

Takaisin kurssisivulle ->