Laulukurssi duoille

Tule kurssille yhdessä tuttavasi kanssa tai ilmoittaudu yksin ja odota sopivan kurssikaverin löytymistä. 🙂 

Tule laulutunneille kaverin kanssa! Duokurssille pääset yksilötunteja edullisemmin ja opit samoja asioita kuin yksilötunneillakin: laulutekniikkaa, fraseerausta ja tulkintaa. Soolokappaleiden lisäksi paritunnit mahdollistavat stemmalauluun tutustumisen ja duettojen harjoittelun. Kaverin läsnäolo on hyvää harjoittelua myös esiintymistilanteita varten. Kurssi sopii erityisesti aloittelijoille, mutta myös pidemmällä oleville laulajille. Duokurssilla voitte laulaa rytmimusiikkia tai klassista, oma kiinnostuksenne on tärkein lähtökohta.  Duokurssilaiset voivat halutessaan jatkaa kausiasiakkaina yksilöopetuksessa. Tutustu laulun maailmaan ja tee oivalluksia myös kaverin oppiessa!

Kursseja järjestetään kahden pituisina: 4 x 55 min ja 8 x 55 min. Tunnit järjestetään viikoittain ja aikataulutoiveita voi esittää ilmoittautumislomakkeessa. Myös kurssin aloituskuukausi on päätettävissäsi. Opetusta on Riihimäellä tiistaisin ja torstaisin. Tuntien ajankohdat vahvistetaan ilmoittautumisen jälkeen opettajan ja ilmoittautuneiden välillä sähköpostitse.

KURSSIEN HINNAT

Duokurssi 4 x 55 min 180 €/hlö
Duokurssi 8 x 55 min 342 €/hlö

Voit maksaa 8 x 55 min duokurssin kertasuorituksena tai 2 erässä (171 €/erä/hlö). Jos maksat kerralla koko kurssin, laskuun ei tule lisäkuluja. Jos maksat erissä, toiseen erälaskuun lisätään hinnaston mukainen laskutuslisä (5 €).

Hinnat sisältävät alv 24%.

Kurssi veloitetaan ennakkoon laskulla. Jos maksat duokurssin 2 erässä, se laskutetaan siten, että 1. eräpäivä on kurssin alussa ja 2. eräpäivä kurssin puolivälissä. Kurssiin sovelletaan UniikkiÄäni Oy:n kurssisopimusta, jonka hyväksyt ilmoittautuessasi. Huomaathan, että duoparista molempien tulee tehdä oma ilmoittautumisensa.

Kevään ja kesän 2023 aikana kursseja järjestetään touko-, kesä-, ja elokuussa. Ilmoittaudu kesäkauden duokursseille 31.3. mennessä.

Ilmoittaudu duokurssille tästä linkistä -> 

Takaisin kurssisivulle ->