Laulukurssi duoille – ilmoittaudu nyt syyskaudelle!

Tule kurssille yhdessä tuttavasi kanssa tai ilmoittaudu yksin ja odota sopivan kurssikaverin löytymistä. 🙂 

Tule laulutunneille kaverin kanssa! Duokurssille pääset yksilötunteja edullisemmin ja opit samoja asioita kuin yksilötunneillakin: laulutekniikkaa, fraseerausta ja tulkintaa. Soolokappaleiden lisäksi paritunnit mahdollistavat stemmalauluun tutustumisen ja duettojen harjoittelun. Kaverin läsnäolo on hyvää harjoittelua myös esiintymistilanteita varten. Kurssi sopii erityisesti aloittelijoille, mutta myös pidemmällä oleville laulajille. Duokurssilla voitte laulaa rytmimusiikkia tai klassista, oma kiinnostuksenne on tärkein lähtökohta.  Duokurssilaiset voivat halutessaan jatkaa kausiasiakkaina yksilöopetuksessa. Tutustu laulun maailmaan ja tee oivalluksia myös kaverin oppiessa!

Kursseja järjestetään kahden pituisina: 4 x 55 min ja 8 x 55 min. Tunnit järjestetään viikoittain ja aikataulutoiveita voi esittää ilmoittautumislomakkeessa. Opetuspäivävaihtoehdot ovat Helsingissä maanantai/perjantai ja Riihimäellä tiistai/keskiviikko/torstai. Tuntien ajankohdat vahvistetaan ilmoittautumisen jälkeen opettajan ja ilmoittautuneiden välillä sähköpostitse. Seuraavat duokurssit voidaan järjestää syyskuusta alkaen.

Kurssien hinnat:

Duokurssi 4 x 55 min 152,00 €/hlö, alennus -5% normaalihinnasta
Duokurssi 8 x 55 min 294,40 €/hlö, alennus -8% normaalihinnasta
Hinnat sisältävät alv 24%.

Kurssi veloitetaan ennakkoon joko laskulla, ePassilla, Eazybreakillä, Smartumin/Edenredin seteleillä/mobiilisovelluksella. Mikäli sinulla on Smartumin tai Edenredin maksukortti, voit maksaa kurssimaksun liittämällä sen kyseisen palveluntarjoajan mobiilimaksusovellukseen. Kurssiin sovelletaan UniikkiÄäni Oy:n kurssisopimusta, jonka hyväksyt ilmoittautuessasi. Huomaathan, että duoparista molempien tulee tehdä oma ilmoittautumisensa.

Seuraavat duokurssit järjestetään syyskuusta alkaen.

Ilmoittaudu duokurssille tämän linkin kautta!

Takaisin kurssisivulle ->