Laulukurssi duoille – seuraavan kerran mukaan mahtuu toukokuusta alkaen!

Tule kurssille yhdessä tuttavasi kanssa tai ilmoittaudu yksin ja odota sopivan kurssikaverin löytymistä. 🙂 

Tule laulutunneille kaverin kanssa! Duokurssille pääset yksilötunteja edullisemmin ja opit samoja asioita kuin yksilötunneillakin: laulutekniikkaa, fraseerausta ja tulkintaa. Soolokappaleiden lisäksi paritunnit mahdollistavat stemmalauluun tutustumisen ja duettojen harjoittelun. Kaverin läsnäolo on hyvää harjoittelua myös esiintymistilanteita varten. Kurssi sopii erityisesti aloittelijoille, mutta myös pidemmällä oleville laulajille. Duokurssilla voitte laulaa rytmimusiikkia tai klassista, oma kiinnostuksenne on tärkein lähtökohta.  Duokurssilaiset voivat halutessaan jatkaa kausiasiakkaina yksilöopetuksessa. Tutustu laulun maailmaan ja tee oivalluksia myös kaverin oppiessa!

Kursseja järjestetään kahden pituisina: 4 x 55 min ja 8 x 55 min. Tunnit järjestetään viikoittain ja aikataulutoiveita voi esittää ilmoittautumislomakkeessa. Myös kurssin aloituskuukausi (touko-/kesä-/elokuu) on päätettävissäsi. Opetuspäivät ovat Helsingissä maanantai ja Riihimäellä tiistai ja keskiviikko. Tuntien ajankohdat vahvistetaan ilmoittautumisen jälkeen opettajan ja ilmoittautuneiden välillä sähköpostitse.

Huom! Koronapäivitys:

Toistaiseksi koronaviruksen leviämisen estämiseksi tunteja pidetään ainoastaan verkkotunteina. Duokurssien osalta emme kuitenkaan pidä tunteja verkon välityksellä. UniikkiÄäni seuraa koronatilannetta jatkuvasti, ja ilmoitamme, kun face to face -tapaamiset ovat jälleen mahdollisia. Lähtökohtana on, että kesäkauden tunnit pidetään jo normaalisti, mutta jos haluat ottaa varman päälle, niin ajoitat duokurssisi alkamaan esimerkiksi vasta kesäkuussa. Voit toki myös ilmoittautua kurssille toukokuusta alkaen, ja voimme katsoa sitten tilanteen mukaan kurssin siirtotarvetta. Kukaanhan ei vielä tiedä, minkälainen tilanne on edessä, mutta aikataulutuksen kannalta olisi hyvä saada ilmoittautumiset jo tässä vaiheessa. 

KURSSIEN HINNAT

Duokurssi 4 x 55 min 152,00 €/hlö, alennus -5% normaalihinnasta
Duokurssi 8 x 55 min 294,40 €/hlö, alennus -8% normaalihinnasta

Voit maksaa 8 x 55 min duokurssin myös luotolla. Tällöin kurssihintaan lisätään Innovoice Oy:n kulut kuten tilinhoitomaksu 2,90 €/kk ja luoton korko 19,5 %. Todellinen vuosikorko on riippuvainen avoimesta kokonaissaldosta. Ensimmäinen kuukausi on korotonta maksuaikaa. Katso alta esimerkkilaskelmat luottohinnasta.

Esimerkkihinnat 3 ja 6 kk:n luotolle (koskee vain 8 x 55 min duokurssia):

Jos molemmat maksavat itsenäisesti oman kurssiosuutensa:
3 kk: luottohinta/hlö 307,95 € (102,65 €/kk)
6kk: luottohinta/hlö: 323,94 € (53,99€/kk)

Jos yksi henkilö maksaa kurssin molempien puolesta (esim. lahjaksi):
3 kk: luottohinta 607,02 € (202,34 €/kk)
6kk: luottohinta 630,18 € (105,03€/kk)

Hinnat sisältävät alv 24%.

Kurssi veloitetaan ennakkoon joko laskulla, ePassilla, Eazybreakillä, Edenredin mobiilisovelluksella tai Smartumin seteleillä/mobiilisovelluksella. Mikäli sinulla on Smartumin tai Edenredin maksukortti, voit maksaa kurssimaksun liittämällä sen kyseisen palveluntarjoajan mobiilimaksusovellukseen. Kurssiin sovelletaan UniikkiÄäni Oy:n kurssisopimusta, jonka hyväksyt ilmoittautuessasi. Huomaathan, että duoparista molempien tulee tehdä oma ilmoittautumisensa.

Seuraavat duokurssit järjestetään toukokuusta alkaen. Ilmoittaudu 29.3. mennessä, niin pyrin järjestämään vakioajan. Tätä myöhemmin ilmoittautuneiden aikataulut saattavat vaihdella viikoittain.

Ilmoittaudu duokurssille tämän linkin kautta! —>

Takaisin kurssisivulle ->