Laulukurssi duoille

Tule kurssille yhdessä tuttavasi kanssa tai ilmoittaudu yksin ja odota sopivan kurssikaverin löytymistä. 🙂 

Tule laulutunneille kaverin kanssa! Duokurssille pääset yksilötunteja edullisemmin ja opit samoja asioita kuin yksilötunneillakin: laulutekniikkaa, fraseerausta ja tulkintaa. Soolokappaleiden lisäksi paritunnit mahdollistavat stemmalauluun tutustumisen ja duettojen harjoittelun. Kaverin läsnäolo on hyvää harjoittelua myös esiintymistilanteita varten. Kurssi sopii erityisesti aloittelijoille, mutta myös pidemmällä oleville laulajille. Duokurssilla voitte laulaa rytmimusiikkia tai klassista, oma kiinnostuksenne on tärkein lähtökohta.  Duokurssilaiset voivat halutessaan jatkaa kausiasiakkaina yksilöopetuksessa. Tutustu laulun maailmaan ja tee oivalluksia myös kaverin oppiessa!

Kursseja järjestetään kahden pituisina: 4 x 55 min ja 8 x 55 min. Tunnit järjestetään viikoittain ja aikataulutoiveita voi esittää ilmoittautumislomakkeessa. Myös kurssin aloituskuukausi on päätettävissäsi. Opetuspäivät ovat Helsingissä maanantai ja Riihimäellä keskiviikko ja torstai. Tuntien ajankohdat vahvistetaan ilmoittautumisen jälkeen opettajan ja ilmoittautuneiden välillä sähköpostitse.

KURSSIEN HINNAT

Duokurssi 4 x 55 min 152,00 €/hlö, alennus -5% normaalihinnasta
Duokurssi 8 x 55 min 294,40 €/hlö, alennus -8% normaalihinnasta

Voit maksaa 8 x 55 min duokurssin kertasuorituksena tai 2 erässä (147,20 €/erä/hlö). Jos maksat kerralla koko kurssin, laskuun ei tule lisäkuluja. Jos maksat erissä, toiseen erälaskuun lisätään hinnaston mukainen laskutuslisä (5 €).

Hinnat sisältävät alv 24%.

Kurssi veloitetaan ennakkoon joko laskulla, ePassilla, Eazybreakillä, MyEdenred-mobiilisovelluksella tai Smartumin seteleillä/mobiilisovelluksella. Jos maksat duokurssin 2 erässä, se laskutetaan siten, että 1. eräpäivä on kurssin alussa ja 2. eräpäivä kurssin puolivälissä. Mikäli sinulla on Smartumin tai Edenredin maksukortti, voit maksaa kurssimaksun liittämällä sen kyseisen palveluntarjoajan mobiilimaksusovellukseen. Kurssiin sovelletaan UniikkiÄäni Oy:n kurssisopimusta, jonka hyväksyt ilmoittautuessasi. Huomaathan, että duoparista molempien tulee tehdä oma ilmoittautumisensa.

Seuraavan kerran duokursseille pääsee 30.8. alkaen. Duokurssit järjestetään aina lähiopetuksena. Otathan huomioon, että jos olet altistunut koronalle tai sairastunut mihin tahansa hengitystieinfektioon, et voi tällöin tulla paikan päälle tunnille. Kurssin aikoja ei siirretä näistä syistä (ks. kurssisopimus). Duoparin toinen osapuoli on kuitenkin tervetullut tunnille, vaikka toinen olisikin estynyt. Jos opettaja sairastuu tai joutuu karanteeniin, tällöin tunnit korvataan erikseen sovittavilla ajoilla. Jos viranomaisilta tulee kokoontumisrajoituksia, sovimme tunneille uudet ajat.

Ilmoittautuminen syyskauden duotunneille alkaa 5.7. ja päättyy 31.7. Ilmoittautumisia otetaan myös myöhemmin vastaan, mutta tällöin ei välttämättä pystytä järjestämään vakioaikaa tunnille – kannattaa siis ilmoittautua yleisenä ilmoittautumisaikana!

ILMOITTAUDU KURSSILLE TÄMÄN LINKIN KAUTTA!

Takaisin kurssisivulle ->