Laulun kesäkurssi

Kesäkurssi UniikkiÄänen uusille ja laulutaukoa pitäneille laulajille

Jos olet uusi asiakas, käynyt ainoastaan kertatunneilla tai osallistunut viimeksi yli puoli vuotta sitten UniikkiÄänen opetukseen, olet tervetullut oppimaan uutta laulun kesäkurssille (4 x 55 min yksilötunnit) – saat 5 % alennusta normaalihinnasta! Kurssin hinta on 285 € (sis. alv 24%) ja kurssimaksun voi maksaa joko ennakkolaskulla tai Smartumin kulttuuriseteleillä/mobiilimaksulla tai Edenredin virike-seteleillä/-kortilla. Tunneille voit tulla touko-, kesä- ja elokuussa ja tunnit pidetään 4 viikon sisällä. Tuntien ajankohdat vahvistetaan opettajan ja asiakkaan välillä ilmoittautumisen jälkeen. Tarjous koskee vain uusia asiakkaita, jotka ovat käyneet ainoastaan kertatunneilla aiemmin tai jotka ovat osallistuneet UniikkiÄänen opetukseen viimeksi puoli vuotta sitten. Jos haluat käydä tutustumassa UniikkiÄäneen ennen ilmoittautumista, voit varata ajan nettikalenterista.

Laulukurssilla lauletaan ja opitaan sinun tavoitteidesi mukaisesti. Kurssi sopii niin aloittelijoille kuin pidemmällä oleville laulajille. Voit laulaa rytmimusiikkia tai klassista, oma kiinnostuksesi on tärkein lähtökohta. Neljässä kerrassa ehdit omaksua monta uutta asiaa, ja saat kokemuksen siitä, mitä laulutunneilla ylipäänsä tehdään. Mikä parasta, saat jalkasi UniikkiÄänen oven väliin ja pääset halutessasi jatkamaan laulua myös syyskaudella. Tule tutustumaan laulunopiskelun maailmaan!

Aikataulut

Helsinki – Lauttasaaren toimipiste, Särkiniementie 5
Opetusta maanantaisin tai torstaisin klo 15–20

Riihimäki, Hyttikortteli, Lehmustie 4
Opetusta tiistaisin klo 16–21, keskiviikkoisin klo 16–21 ja perjantaisin klo 16–19

Ilmoittautuminen laulun kesäkursseille on alkanut ja ilmoittautumisia otetaan vastaan pitkin kesää, mikäli kalenterissa on riittävästi tilaa kursseille. Voit esittää aikataulutoiveesi lomakkeessa. Asiakkaat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssiin sovelletaan kurssisopimusta, jonka hyväksyt ilmoittautuessasi.

Ilmoittaudu kesäkurssille tämän linkin kautta! ->

Takaisin kurssisivulle ->