Laulun kesäkurssi

Kesäkurssi uusille ja laulutaukoa pitäneille laulajillemme 

Jos olet uusi asiakas, käynyt ainoastaan kertatunneillamme tai osallistunut viimeksi yli puoli vuotta sitten opetukseemme, olet tervetullut oppimaan uutta laulun kesäkurssille (4 x 55 min yksilötunnit) – saat 7 % alennusta normaalihinnasta! Kurssin hinta on 279 € (sis. alv 24%) ja kurssimaksun voi maksaa joko ennakkolaskulla tai Smartumin kulttuuriseteleillä/-kortilla tai Edenredin virike-seteleillä/-kortilla. Tunneille voit tulla touko-, kesä- ja elokuussa ja tunnit pidetään 4 viikon sisällä. Tuntien ajankohdat vahvistetaan opettajan ja asiakkaan välillä ilmoittautumisen jälkeen. Tarjous koskee vain uusia asiakkaita, jotka ovat käyneet ainoastaan kertatunneilla aiemmin tai jotka ovat osallistuneet opetukseemme viimeksi puoli vuotta sitten. Jos haluat käydä tutustumassa meihin ennen ilmoittautumista, voit varata ajan nettikalenteristamme.

Laulukurssilla lauletaan ja opitaan sinun tavoitteidesi mukaisesti. Kurssi sopii niin aloittelijoille kuin pidemmällä oleville laulajille. Voit laulaa rytmimusiikkia tai klassista, oma kiinnostuksesi on tärkein lähtökohta. Neljässä kerrassa ehdit omaksua monta uutta asiaa, ja saat kokemuksen siitä, mitä laulutunneilla ylipäänsä tehdään. Mikä parasta, saat jalkasi UniikkiÄänen oven väliin ja pääset halutessasi jatkamaan laulua myös syyskaudella. Tule tutustumaan laulunopiskelun maailmaan!

Aikataulut

Helsinki – Lauttasaaren toimipiste, Särkiniementie 5
Opetusta maanantaisin tai torstaisin klo 16–20

Riihimäki, Hyttikortteli, Lehmustie 4
Opetusta tiistaisin klo 11–13 ja 16–21, keskiviikkoisin klo 16–21, joka toinen perjantai (varapäivä) klo 16–19

Ilmoittaudu laulun kesäkurssille alla olevan lomakkeen kautta. Voit esittää aikataulutoiveesi lomakkeessa. Oppilaat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssiin sovelletaan kurssisopimustamme, jonka hyväksyt ilmoittautuessasi kurssille.

Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä! ->

Takaisin kurssisivulle ->