Ajankohtaista

Laulutunnille tai puhevalmennukseen Helsinkiin, Riihimäelle tai verkkotunnille – varaa aikasi netissä!

UniikkiÄäneltä saat opetusta niin puhe- kuin lauluäänenkin kehittämiseen sekä äänenhuoltoon. Laulun ja puhetekniikan kertatunteja voit varata verkkokalenterista helposti silloin kun sinulle sopii, ja kurssitarjontaan ja kausiopetukseen voit tutustua alta. Mikäli verkkokalenterista ei löydy sopivaa aikaa, ilmoittaudu UniikkiListalle, niin saat viestiä vapautuneista ajoista. Kalenteri elää jatkuvasti, joten kannattaa käydä itsekin säännöllisesti katsomassa vapaita aikoja. Sähköisiä tai perinteisiä lahjakortteja laulu- ja puhetunneille voit ostaa verkkokaupasta, jossa voit muokata haluamasi tuntipaketin lahjakorttiin. Lisätietoja palveluista saat UKK-palstalta, ottamalla yhteyttä lomakkeella tai lähettämällä suoraan sähköpostia.

Huom! Koronapäivitys 8.8.2021

Lähitunteja on ollut varattavissa toukokuusta lähtien. Jos et halua kontaktiopetusta, voit valita verkkotunnin kalenterin Prepaid-näkymästä. Ethän tule oireisena tunnille: mikäli olet karanteenissa tai sinulla on hengitystieinfektion oireita, tällöin tunti lähitunti siirretään verkkoon. Opettajasi on saanut 2 koronarokotusta, mutta taudin leviämisen ja karanteenien estämiseksi olemme edelleen tarkkoja näistä käytännöistä. Lue lisää etätunneista sivulta: https://uniikkiaani.fi/ajankohtaista/puhetunti-tai-laulunopetusta-verkossa/.

Kauden laulun- ja puheopetus, musiikin teorian tunnit ja äänenkäytön koulutukset:

Ilmoittautuminen kevätkaudelle alkaa 8.11.2021

Ilmoittaudu kausiasiakkaaksi laulu-, puhe- tai musiikin teorian tunneille Helsinkiin, Riihimäelle tai osallistu kauteen verkkotuntien välityksellä siellä missä sinä olet! Viikoittain tai kahden viikon välein pidettävillä yksilötunneilla opettajasi on paikalla vain sinua varten ja saat henkilökohtaista palautetta kehittymisestäsi sekä ohjausta harjoittelemiseen. Mikäli haluat panostaa oppimiseesi ja saada säännöllistä opetusta edullisemmin, kausiasiakkuus on sinulle juuri oikea vaihtoehto!

Lue lisää ja ilmoittaudu ->

Laulukurssi duoille – Ilmoittaudu viimeistään 31.7.!

Ota kaveri mukaan ja tule laulamaan! Duokurssilla opit samoja asioita kuin yksilötunneillakin: laulutekniikkaa, fraseerausta ja tulkintaa, ja totut laulamaan toisen kuunnellessa. Paritunnit mahdollistavat yksilöohjauksessa harjoiteltavien kappaleiden lisäksi stemmalauluun tutustumisen ja duettojen treenaamisen. Harjoituksia tehdään yksin ja yhdessä, ja teet oivalluksia myös kaverin oppiessa.

Lue lisää ja ilmoittaudu ->

Ilmaisuvoimaa lauluääneen! -pienryhmäkurssi

Ilmaisuvoimaa lauluääneen on edullinen ryhmäkurssi, joka sisältää 5 tuntia täyttä asiaa äänenkäytöstä ja miten ääneen saa lisää sävyjä ja dynamiikkaa. Kurssissa teoriatieto yhdistetään käytäntöön yhdessä treenaamalla ja kurssipäivän lopuksi on vielä mestarikurssi, jolloin saat työstää omaa kappalettasi. Tämä tehokurssi sopii niin aloittelevalle kuin pitkälle edistyneelle laulajalle, joka haluaa lisää sävyjä ääneensä, oppia käyttämään ääntään paremmin ja tulkitsemaan kappaleita monipuolisesti.

Lue lisää -> 

Puheopetusta ja laulutunteja verkossa

UniikkiÄäneltä saat puheen ja laulun yksilöopetusta Helsingin ja Riihimäen toimipisteiden lisäksi myös verkossa. Tämä uusi palvelu on otettu käyttöön, jotta myös kauempana asuvat puhe- ja laulunopetusta kaipaavat asiakkaat voivat saada ammattitaitoista puhe- ja laulunopetusta ilman hankalia järjestelyjä. Et tarvitse muuta kuin toimivan nettiyhteyden sekä tietokoneen/tabletin, jossa niin ikään on toimiva mikrofoni, kamera ja kaiuttimet.

Lue lisää ja varaa verkkotunti ->

Yksilöllinen puhevalmennus äänenkäyttösi kehittämiseen: ilmoittaudu nyt!

Haluatko puheäänellesi lisää kestävyyttä, kuuluvuutta ja ilmaisuvoimaa? Tule puheäänen yksilövalmennukseen. Määrittelemme yhdessä tavoitteesi alkukartoituksen perusteella ja seuraamme kehitystäsi kurssin aikana. Saat henkilökohtaista ohjausta puheäänesi kehittämiseen ja kirjalliset ohjeet kotiharjoittelusi tueksi. Puhevalmennus sopii sinulle, joka haluat kehittää puheääntäsi tavoitteellisesti ja tehokkaasti. Voit helposti ilmoittautua nettilomakkeen kautta ja ilmoittaa sitä kautta sopivan ajankohdan kurssillesi.

Lue lisää ja ilmoittaudu ->

Tulevia ryhmäkursseja – kurssiajankohtaa ei vielä määritelty

ÄäniRetki – ryhmämatka äänentuoton ihmeelliseen maailmaan

Tutustu äänesi ulottuvuuksiin tutkien ja kokeillen, puheen ja laulun keinoin! Tällä pienryhmäkurssilla äänentuotto ei ole vakava asia: emme arvioi taitojasi tai ääntäsi, vaan leikittelemme ääniasetuksilla ja kuulostelemme niiden vaikutusta sointiin. Kurssi sopii aloitteleville laulajille ja pidemmällekin ehtineille, eikä kurssilla ole laulupakkoa. Myös puheäänen treenaamiseen kurssi sopii erinomaisesti. Kurssilla oppimiesi teknisten harjoitusten avulla voit muokata äänentuottoasi haluamaasi suuntaan – kuitenkin taloudellisesti ja terveellisesti.

Lue lisää täältä->

ÄäniHelppi – Puhetyöläisen ensiapupaketti äänenhuoltoon

ÄäniHelppi on puhetyötä tekeville suunniteltu pienryhmäkurssi, jolla palautat äänesi hyvinvoinnin rasittavan työrupeaman jälkeen ja opit tekniikoita, joilla parannat äänenkäyttöäsi puhetyöläisen arjessa. Kurssista on hyötyä erityisesti opettajille, lastentarhanopettajille ja muille työssään runsaasti ääntään käyttäville. Huom! Kurssi voidaan järjestää myös työpaikallasi!

Lue lisää täältä ->

Muuta hyödyllistä

Joko olet UniikkiListalla?

Pelkäätkö missaavasi kaikki hyvät jutut, kuten kausi- tai kurssi-ilmoittautumiset? Liity UniikkiListalle, niin saat infoa aina, kun jotain tapahtuu.