Ajankohtaista

Laulutunnille tai puhevalmennukseen – varaa aikasi netissä!

Jokaisen äänenkäyttäjän tarpeet ovat erilaiset, joten saat opetusta niin puhe- kuin lauluäänenkin kehittämiseen sekä äänenhuoltoon. Laulun ja puhetekniikan kertatunteja voit varata verkkokalenterista helposti silloin kun sinulle sopii, ja kurssitarjontaan ja kausiopetukseen voit tutustua alla. Mikäli verkkokalenterista ei löydy sopivaa aikaa, ilmoittaudu UniikkiListalle, niin saat viestiä vapautuneista ajoista. Kalenteri elää jatkuvasti, joten kannattaa käydä itsekin säännöllisesti katsomassa vapaita aikoja. Sähköisiä tai perinteisiä lahjakortteja laulu- ja puhetunneille voit ostaa verkkokaupasta, jossa voit muokata haluamasi tuntipaketin lahjakorttiin. Lisätietoja palveluistamme saat yhteydenottolomakkeella.

Syyskauden laulun- ja puheopetus, musiikin teorian tunnit ja äänenkäytön koulutukset:

Ilmaisuvoimaa lauluääneen! -pienryhmäkurssit – ilmoittaudu viimeistään 28.10.!

Riihimäen toimipisteessä järjestetään tänä syksynä kaksi kertaa Ilmaisuvoimaa lauluääneen! -pienryhmäkurssi 17.11. ja 24.11. Ilmoittaudu nyt edulliselle ryhmäkurssille, joka sisältää 5 tuntia täyttä asiaa äänenkäytöstä ja miten ääneen saa lisää sävyjä ja dynamiikkaa. Kurssissa teoriatieto yhdistetään käytäntöön yhdessä treenaamalla ja kurssipäivän lopuksi on vielä mestarikurssi, jolloin saat työstää omaa kappalettasi. Tämä tehokurssi sopii niin aloittelevalle kuin pitkälle edistyneelle laulajalle, joka haluaa lisää sävyjä ääneensä, oppia käyttämään ääntään paremmin ja tulkitsemaan kappaleita monipuolisesti.

Lue lisää ja ilmoittaudu -> 

Kaikille avoin ilmoittautuminen syyskaudelle on päättynyt

Ilmoittaudu kausiasiakkaaksi laulu-, puhe- tai musiikin teorian tunneille Helsinkiin tai Riihimäelle. Viikoittain tai kahden viikon välein pidettävillä yksilötunneilla opettajasi on paikalla vain sinua varten ja saat henkilökohtaista palautetta kehittymisestäsi sekä ohjausta harjoittelemiseen. Mikäli haluat panostaa oppimiseesi ja saada säännöllistä opetusta edullisemmin, kausiasiakkuus on sinulle juuri oikea vaihtoehto!

Lue lisää ja ilmoittaudu ->

Laulukurssi duoille – ilmoittaudu syyskaudelle duoilemaan!

Ota kaveri mukaan ja tule laulamaan! Duokurssilla opit samoja asioita kuin yksilötunneillakin: laulutekniikkaa, fraseerausta ja tulkintaa, ja totut laulamaan toisen kuunnellessa. Paritunnit mahdollistavat yksilöohjauksessa harjoiteltavien kappaleiden lisäksi stemmalauluun tutustumisen ja duettojen treenaamisen. Harjoituksia tehdään yksin ja yhdessä, ja teet oivalluksia myös kaverin oppiessa.

Lue lisää ja ilmoittaudu ->

Yksilöllinen puhevalmennus äänenkäyttösi kehittämiseen: ilmoittaudu nyt!

Haluatko puheäänellesi lisää kestävyyttä, kuuluvuutta ja ilmaisuvoimaa? Tule puheäänen yksilövalmennukseen. Määrittelemme yhdessä tavoitteesi alkukartoituksen perusteella ja seuraamme kehitystäsi kurssin aikana. Saat henkilökohtaista ohjausta puheäänesi kehittämiseen ja kirjalliset ohjeet kotiharjoittelusi tueksi. Puhevalmennus sopii sinulle, joka haluat kehittää puheääntäsi tavoitteellisesti ja tehokkaasti. Voit helposti ilmoittautua nettilomakkeen kautta ja ilmoittaa sitä kautta sopivan ajankohdan kurssillesi.

Lue lisää ja ilmoittaudu ->

Tulevia ryhmäkursseja – kurssiajankohtaa ei vielä määritelty

ÄäniRetki – ryhmämatka äänentuoton ihmeelliseen maailmaan

Tutustu äänesi ulottuvuuksiin tutkien ja kokeillen, puheen ja laulun keinoin! Tällä pienryhmäkurssilla äänentuotto ei ole vakava asia: emme arvioi taitojasi tai ääntäsi, vaan leikittelemme ääniasetuksilla ja kuulostelemme niiden vaikutusta sointiin. Kurssi sopii aloitteleville laulajille ja pidemmällekin ehtineille, eikä kurssilla ole laulupakkoa. Myös puheäänen treenaamiseen kurssi sopii erinomaisesti. Kurssilla oppimiesi teknisten harjoitusten avulla voit muokata äänentuottoasi haluamaasi suuntaan – kuitenkin taloudellisesti ja terveellisesti.

Lue lisää täältä->

ÄäniHelppi – Puhetyöläisen ensiapupaketti äänenhuoltoon

ÄäniHelppi on puhetyötä tekeville suunniteltu pienryhmäkurssi, jolla palautat äänesi hyvinvoinnin rasittavan työrupeaman jälkeen ja opit tekniikoita, joilla parannat äänenkäyttöäsi puhetyöläisen arjessa. Kurssista on hyötyä erityisesti opettajille, lastentarhanopettajille ja muille työssään runsaasti ääntään käyttäville. Huom! Kurssi voidaan järjestää myös työpaikallasi!

Lue lisää täältä ->

Muuta hyödyllistä

Joko olet UniikkiListalla?

Pelkäätkö missaavasi kaikki hyvät jutut, kuten kausi- tai kurssi-ilmoittautumiset? Liity UniikkiListalle, niin saat infoa aina, kun jotain tapahtuu.