Usein kysyttyä

Millaisia tunteja on tarjolla? Kuka voi tulla laulutunnille? Entä kenen kannattaa ottaa puhetunteja? Missä ja koska opetatte? Mikä on UniikkiLista? Milloin kausioppilaaksi ilmoittaudutaan? Näihin ja muihin yleisiin kysymyksiin löydät vastauksen FAQ:sta. Mikäli et löydä kaipaamaasi vastausta, voit aina ottaa meihin yhteyttä lomakkeella, jonka löydät yhteystiedot-välilehdeltä.

Haluan laulutunneille, mitä vaihtoehtoja minulla on?

Meiltä saat laulunopetusta kertatunteina, tutustumiskurssin muodossa tai vaivattomalla kausisopimuksella, joko yksilöopetuksena tai pienryhmässä. Myös ÄäniRetki -kurssilla voit tutustua lauluinstrumentin toimintaan.

En osaa laulaa enkä ole koskaan ennen käynyt laulutunneilla, voinko tulla UniikkiÄänen tunneille?

Voit tulla, meillä ei ole lähtötasovaatimuksia. Tunneillemme voi tulla jokainen yli 14-vuotias laulutaivaltaan aloittelevasta, epävarmastakin harrastajasta tulkintaansa ja laulutekniikkaansa hiovaan ammattilaiseen.

Kenelle puheopetus on tarkoitettu?

Puheäänen valmennukseen voi tulla jokainen oman äänensä kehittämisestä kiinnostunut. Suosittelemme sitä erityisesti puheääntä työssään tarvitseville, kuten myyjille, opettajille, toimittajille, poliitikoille, juristeille, papeille jne. Yksilövalmennuksessa lähdemme aina liikkeelle sinun tavoitteistasi, joten saat ohjausta oman tarpeesi mukaan vaikkapa kuuluvan ja kantavan äänen tai vakuuttavan ja ilmaisevan puhetavan kehittämiseen.

Miten varaan tunnin?

Voit varata kertatunteja nettikalenterista yleisten maksu- ja peruutusehtojen puitteissa. Tarjolla on 25,  40 ja 55 min tunteja, ja tunnit maksetaan paikan päällä käteisellä, maksukortilla, Smartumin kulttuuriseteleillä/-kortilla tai Edenredin Virike-seteleillä/-kortilla. Uudet asiakkaat saavat sähköpostitse tarkempaa tietoa laulutunnille valmistautumisesta 2 päivän sisällä varauksen vastaanottamisesta. Ensimmäisellä tunnilla kartoitetaan oppilaan tarpeet ja tavoitteet.

Miten pääsen tutustumiskurssille?

Järjestämme yksinlaulun tutustumiskursseja säännöllisin väliajoin ja tiedotamme niistä aina erikseen. Kursseihin sovelletaan erillistä kurssisopimusta ja ne laskutetaan ennakkoon. Pienryhmien tutustumiskursseja järjestämme aina kun ilmoittautuneita on riittävästi. Voit kerätä myös oman porukan ja esittää toiveesi kurssilaisista lomakkeessa. Ilmoittauduttehan tällöin kaikki omalla lomakkeellanne!

Haluan käydä laulun yksilötunneilla säännöllisesti. Mikä on minulle paras vaihtoehto?

Jos haluat käydä säännöllisesti laulutunneilla, kausisopimus on tällöin paras ja edullisin vaihtoehtosi. Laulun yksilötunnit ovat joko 40 tai 55 minuutin mittaisia. Tunnit pidetään viikoittain tai joka toinen viikko paketista riippuen. UniikkiÄänen vuosi jakautuu kolmeen kauteen: syys–joulukuu, tammi–huhtikuu ja touko–elokuu. Tuntien hinnat ovat kertatunteja edullisemmat, ja sitoudut opetukseen 4 kuukaudeksi kerrallaan. Kausimaksun voi maksaa joko kerralla (edullisempi vaihtoehto) tai osamaksulla (luottotiedot tarkistetaan, kausimaksuun lisätään mm. tilinhoitomaksut yms. luottoon liittyvät kulut). Oppilaspaikkoja on rajoitetusti ja jokaiselle kaudelle ilmoittaudutaan erikseen n. 1 kk ennen kauden alkua. UniikkiListalle tietonsa antaneet saavat erillisen muistutuksen kausi-ilmoittautumisen lähestyessä. Uusia oppilaita voidaan ottaa kesken kauden, mikäli vapaita aikoja on vielä tarjolla. Kausioppilaaksi ilmoittautuneille pyritään sopimaan vakioaika, tai tunnit voi varata erikseen verkkokalenterista yleisten varausehtojen puitteissa. Kausiopetuksessa sovelletaan yksilötuntien kausisopimusehtoja.

Minkä ikäinen voi tulla laulutunneille?

Laulussa voi kehittää itseään loputtomiin, ja opetamme kaiken ikäisiä teineistä vaareihin! Alaikärajana pidämme kuitenkin 14-vuotta, jotta pahin äänenmurrosvaihe olisi jo ohitettu ennen tunneille tuloa.

Miten saan tietoa kursseille ja kausiasiakkaaksi ilmoittautumisesta?

Liity UniikkiListalle, niin lähetämme sinulle infoa kausi-ilmoittautumisen lähestyessä!

Voinko ostaa tunteja myös lahjaksi?

Voit ostaa meiltä ystävällesi laulu- ja puhetunteja lahjaksi verkkokaupastamme. Tämä edellyttää vain verkkopankkiyhteyksiä sekä toimivan sähköpostiosoitteen. Lahjakortin voi tilata joko perinteisenä, tyylikkäänä korttina tai sähköisenä pdf-versiona. Lahjaksi voit ostaa yksittäisen laulun tutustumistunnin tai valita lahjakorttiin omavalintaisen tuntipaketin esimerkiksi yhdistelemällä laulu- ja puhetunteja. Kiireellisissä tapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä meihin ennakkoon, jotta ehdimme toimittaa kortin hyvissä ajoin.

Voinko varata ajan netissä?

Kaikki kertatunnit varataan verkkokalenterista, samoin mahdolliset tuntien siirrot ja peruutukset otetaan vastaan ainoastaan sen kautta. Tarjolla olevat ajat vaihtelevat viikoittain, joten kannattaa tarkkailla vapaita aikoja säännöllisesti. Tunteja on 25, 40 ja 55 min pituisia, tarkista siis kaikki tuntivaihtoehdot. Kaikkiin tunteihimme sovelletaan UniikkiÄänen palveluehtoja.

Missä opetatte?

Opetamme Helsingin Lauttasaaressa osoitteessa Särkiniementie 5 A, 2. krs C12. Riihimäen toimipisteemme sijaitsee idyllisessä Hyttikorttelissa (Lehmustie 4). Opetuspisteemme vaihtelee opettajan ja opetuspäivän mukaan. Teemme äänenkäytön koulutuskeikkoja myös yrityksien tai yhteisöjen omissa tiloissa.

Mitkä ovat opetusaikanne? Onko teillä ilta-aikoja?

Meillä on tarjolla sekä päivä- että ilta-aikoja, ja opetuspäivämme ovat pääosin arkisin maanantaista torstaihin, joskus myös perjantaisin. Opetuspäivämme vaihtelevat toimipisteittäin ja opettajan mukaan. Vapaita aikoja voit katsoa verkkokalenteristamme. Viikonloppuisin emme opeta yksityisasiakkaita, mutta yritysten tai yhteisöjen koulutuspäiville meitä voi buukata.

Mikä on UniikkiLista?

UniikkiLista on jonotus- ja tiedotuslista, jonka kautta saat ilmoituksen lähestyvistä ilmoittautumisajoista, kertatuntien peruutusajoista sekä tulevista kursseista oman kiinnostuksesi mukaisesti.
Ilmoittaudu UniikkiListalle tästä!

Mitä Foorumissa tapahtuu?

Foorumi on uniikkiääniläisten oma tieto- ja oppimisympäristö, jota käytetään materiaalin jakoon, tiedotukseen ja keskusteluun. Tällä hetkellä Foorumi on käytössä laulun kausioppilailla ja yksittäisillä kursseilla, joten pääset kirjautumaan sinne ainoastaan UniikkiÄäneltä saamallasi salasanalla.

%d bloggers like this: