Usein kysyttyä

Millaisia tunteja on tarjolla? Kuka voi tulla laulutunnille? Entä kenen kannattaa ottaa puhetunteja? Missä ja koska opetusta järjestetään? Mikä on UniikkiLista? Milloin kausiasiakkaaksi ilmoittaudutaan? Näihin ja muihin yleisiin kysymyksiin löydät vastauksen FAQ:sta. Mikäli et löydä kaipaamaasi vastausta, ota yhteyttä: info (at) uniikkiaani.fi

Haluan laulutunneille, mitä vaihtoehtoja minulla on?

UniikkiÄäneltä saat laulunopetusta kertatunteina, tutustumiskurssin muodossa tai vaivattomalla kausisopimuksella, joko yksilöopetuksena tai pienryhmässä. Myös ÄäniRetki -kurssilla voit tutustua lauluinstrumentin toimintaan.

En osaa laulaa enkä ole koskaan ennen käynyt laulutunneilla, voinko tulla UniikkiÄänen tunneille?

Voit tulla, UniikkiÄänellä ei ole lähtötasovaatimuksia. Tunneille voi tulla jokainen yli 14-vuotias laulutaivaltaan aloittelevasta, epävarmastakin harrastajasta tulkintaansa ja laulutekniikkaansa hiovaan ammattilaiseen.

Kenelle puheopetus on tarkoitettu?

Puheäänen valmennukseen voi tulla jokainen oman äänensä kehittämisestä kiinnostunut. Erityisen suositeltavaa se on puheääntä työssään tarvitseville, kuten myyjille, opettajille, toimittajille, poliitikoille, juristeille, papeille jne. Yksilövalmennuksessa lähdemme aina liikkeelle sinun tavoitteistasi, joten saat ohjausta oman tarpeesi mukaan vaikkapa kuuluvan ja kantavan äänen tai vakuuttavan ja ilmaisevan puhetavan kehittämiseen.

Miten varaan tunnin?

Voit varata kertatunteja nettikalenterista yleisten maksu- ja peruutusehtojen puitteissa. Tarjolla on 25,  40 ja 55 min tunteja, ja tunnit maksetaan paikan päällä käteisellä, maksukortilla, Smartumin kulttuuriseteleillä/-kortilla tai Edenredin Virike-seteleillä/-kortilla. Uudet asiakkaat saavat sähköpostitse tarkempaa tietoa laulutunnille valmistautumisesta 2 päivän sisällä varauksen vastaanottamisesta. Ensimmäisellä tunnilla kartoitetaan asiakkaan tarpeet ja tavoitteet.

Miten pääsen tutustumiskurssille?

Yksinlaulun tutustumiskursseja järjestetään säännöllisin väliajoin ja niistä tiedotetaan aina erikseen. Kursseihin sovelletaan erillistä kurssisopimusta ja ne laskutetaan ennakkoon. Pienryhmien tutustumiskursseja järjestetään aina kun ilmoittautuneita on riittävästi. Voit kerätä myös oman porukan ja esittää toiveesi kurssilaisista lomakkeessa. Ilmoittauduttehan tällöin kaikki omalla lomakkeellanne!

Haluan käydä laulun yksilötunneilla säännöllisesti. Mikä on minulle paras vaihtoehto?

Jos haluat käydä säännöllisesti laulutunneilla, kausisopimus on tällöin paras ja edullisin vaihtoehtosi. Laulun yksilötunnit ovat joko 40 tai 55 minuutin mittaisia. Tunnit pidetään viikoittain tai joka toinen viikko paketista riippuen. UniikkiÄänen vuosi jakautuu kolmeen kauteen: syys–joulukuu, tammi–huhtikuu ja touko–elokuu. Tuntien hinnat ovat kertatunteja edullisemmat, ja sitoudut opetukseen 4 kuukaudeksi kerrallaan. Kausimaksun voi maksaa joko kerralla tai osamaksulla (luottotiedot tarkistetaan, kausimaksuun lisätään mm. tilinhoitomaksut yms. luottoon liittyvät kulut). Kausipaikkoja on rajoitetusti ja jokaiselle kaudelle ilmoittaudutaan erikseen n. 1 kk ennen kauden alkua. UniikkiListalle tietonsa antaneet saavat erillisen muistutuksen kausi-ilmoittautumisen lähestyessä. Uusia asiakkaita voidaan ottaa kesken kauden, mikäli vapaita aikoja on vielä tarjolla. Kausiasiakkaaksi ilmoittautuneille pyritään järjestämään vakioaika, tai tunnit voi varata erikseen verkkokalenterista yleisten varausehtojen puitteissa. Kausiopetuksessa sovelletaan yksilötuntien kausisopimusehtoja.

Minkä ikäinen voi tulla laulutunneille?

Laulussa voi kehittää itseään loputtomiin, ja UniikkiÄänellä opetetaan kaiken ikäisiä teineistä vaareihin. Alaikärajana on kuitenkin 14-vuotta, jotta pahin äänenmurrosvaihe olisi jo ohitettu ennen tunneille tuloa.

Miten saan tietoa kursseille ja kausiasiakkaaksi ilmoittautumisesta?

Liity UniikkiListalle, niin saat infoa kausi-ilmoittautumisen lähestyessä!

Mikä on VIP-asiakas?

VIP-asiakkaaksi pääsevät automaattisesti kaikki ne kausiasiakkaat, jotka ovat olleet katkeamatta vähintään vuoden (= 3 kautta perätysten) UniikkiÄänen kausiasiakkaina. VIP-asiakkaat saavat erityisen alennuksen kausimaksusta sekä muita etuja.

Voinko ostaa tunteja myös lahjaksi?

Voit ostaa ystävällesi laulu- ja puhetunteja lahjaksi UniikkiÄänen verkkokaupasta. Tämä edellyttää vain verkkopankkiyhteyksiä sekä toimivan sähköpostiosoitteen. Lahjakortin voi tilata joko perinteisenä, tyylikkäänä korttina tai sähköisenä pdf-versiona. Lahjaksi voit ostaa yksittäisen laulun tutustumistunnin tai valita lahjakorttiin omavalintaisen tuntipaketin esimerkiksi yhdistelemällä laulu- ja puhetunteja. Fantasia-lahjakortissa voit antaa lahjaksi itsellesi sopivan summan, jonka lahjan saaja voi käyttää haluamallaan tavalla. Kiireellisissä tapauksissa otathan UniikkiÄäneen ennakkoon yhteyttä, jotta kortti ehditään toimittaa perille ajoissa.

Voinko varata ajan netissä?

Kaikki kertatunnit varataan verkkokalenterista, samoin mahdolliset tuntien siirrot ja peruutukset otetaan vastaan ainoastaan sen kautta. Tarjolla olevat ajat vaihtelevat viikoittain, joten kannattaa tarkkailla vapaita aikoja säännöllisesti. Tunteja on 25, 40 ja 55 min pituisia, tarkista siis kaikki tuntivaihtoehdot. Kaikkiin tunteihin sovelletaan UniikkiÄänen palveluehtoja.

Missä UniikkiÄänen toimipisteet sijaitsevat?

UniikkiÄänen Helsingin toimipiste sijaitsee Lauttasaaressa osoitteessa Särkiniementie 5 A, 2. krs C12. Riihimäen toimipiste sijaitsee idyllisessä Hyttikorttelissa (Lehmustie 4). Opetuspisteet vaihtelevat päivän mukaan. UniikkiÄäni tekee äänenkäytön koulutuskeikkoja myös yrityksien tai yhteisöjen omissa tiloissa.

Mitkä ovat UniikkiÄänen opetusajat? Löytyykö ilta-aikoja?

Opetusta on tarjolla sekä päivisin että iltaisin, ja opetuspäivät ovat pääosin arkisin maanantaista torstaihin, joskus myös perjantaisin. Opetuspäivät vaihtelevat toimipisteittäin: Helsingissä opetusta on tarjolla maanantaisin ja torstaisin, Riihimäellä tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Vapaita aikoja voit katsoa verkkokalenterista. Viikonloppuisin ei ole kuluttaja-asiakkaiden opetusta, mutta voit buukata UniikkiÄänen yritysten tai yhteisöjen koulutuspäiville.

Mikä on UniikkiLista?

UniikkiLista on jonotus- ja tiedotuslista, jonka kautta saat ilmoituksen lähestyvistä ilmoittautumisajoista, kertatuntien peruutusajoista sekä tulevista kursseista oman kiinnostuksesi mukaisesti.
Ilmoittaudu UniikkiListalle tästä!

Mitä Foorumissa tapahtuu?

Foorumi on uniikkiääniläisten oma tieto- ja oppimisympäristö, jota käytetään materiaalin jakoon, tiedotukseen ja keskusteluun. Tällä hetkellä Foorumi on käytössä laulun kausiasiakkailla ja yksittäisillä kursseilla, joten pääset kirjautumaan sinne ainoastaan UniikkiÄäneltä saamallasi salasanalla.

%d bloggers like this: