Puhe- ja laulukurssit Helsingissä ja Riihimäellä

UniikkiÄäneltä saat laulunopetusta tai puhetekniikan tunteja kertatunteina, kurssimuotoisena tai vaivattomalla kausisopimuksella. Kurssipaletistamme löytyy jokaiselle jotakin: puhe- ja laulutekniikkaa sekä äänenhuoltoa pienryhmässä ja yksilöopetuksena. Tarjoamme laulutunteja kuukauden mittaisista laulukursseista eri kokoisiin kausipaketteihin, joissa aikataulut tehdään omien toiveidesi mukaan. Valikoimaamme kuuluu myös äänenkäytön yksilövalmennus, jossa kehität puheääntäsi omien tavoitteidesi mukaisesti. Tutustu ajankohtaiseen opetustarjontaamme täällä!.

Seuraa myös kausittain vaihtelevaa kurssitarjontaa: ÄäniRetkellä sukellat puhe- ja lauluäänen ulottuvuuksiin ja ÄäniHelpissä opit huoltamaan ja vahvistamaan ääntäsi työelämän tarpeisiin. ÄäniKylvyssä taas yhdistyvät tehokkaat ääniharjoitukset ja suolahoidon hyödyt. Tulevista kursseista saat parhaiten tietoa liittymällä UniikkiListalle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: