Puhe- ja laulukurssit Riihimäellä tai verkossa

UniikkiÄäneltä saat laulunopetusta tai puhetekniikan tunteja kertatunteina, kurssimuotoisena tai vaivattomalla kausisopimuksella. Kurssipaletista löytyy jokaiselle jotakin: puhe- ja laulutekniikkaa sekä äänenhuoltoa pienryhmässä ja yksilöopetuksena. Laulutunteja tarjotaan kuukauden mittaisista laulukursseista eri kokoisiin kausipaketteihin, joissa aikataulut tehdään omien toiveidesi mukaan. Valikoimaan kuuluu myös äänenkäytön yksilövalmennus, jossa kehität puheääntäsi omien tavoitteidesi mukaisesti. Tutustu UniikkiÄänen ajankohtaiseen opetustarjontaan täällä!

Seuraa myös kausittain vaihtelevaa kurssitarjontaa: ÄäniRetkellä tutustut puhe- ja lauluäänen ulottuvuuksiin ja ÄäniHelpissä opit huoltamaan ja vahvistamaan ääntäsi työelämän tarpeisiin. ÄäniKylvyssä taas yhdistyvät tehokkaat ääniharjoitukset ja suolahoidon hyödyt. Tulevista kursseista saat parhaiten tietoa liittymällä UniikkiListalle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: