Laulustudio Bianca on nyt UniikkiÄäni Oy!

Tervetuloa UniikkiÄäneen, Suomen uusimpaan ja monipuolisimpaan äänialan yritykseen!

Ehdin toimia Bianca Hösli -toiminimelläni sekä aputoiminimelläni Laulustudio Bianca 8 vuoden ajan Riihimäellä ja Helsingissä tarjoamalla pääasiassa laulun opetusta. Sittemmin kysyntää tuli myös puheopetukselle, mikä innosti minut opiskelemaan maisterin paperit puhetekniikasta ja vokologiasta Tampereen yliopistossa. Jo opintojeni alkuvaiheessa minulle syntyi idea uudesta firmasta, joka kattaisi kaikenlaisen äänenkäytön puheesta lauluun ja tarjoaisi sitä niin kuluttaja-asiakkaille kuin yrityksillekin. Vuonna 2015 oli aika siirtyä eteenpäin: vuosien kypsyttelyn jälkeen syntyi UniikkiÄäni Oy, jonka mottona on tarjota yhä enemmän, yhä monipuolisempaa ja yhä parempaa äänikoulutuspalvelua!

Äänen ainutlaatuisuus ja sen vaaliminen on ollut yksi opetukseni kantavista ajatuksista, ja siitä syntyi nimi UniikkiÄäni. Sinun äänesi on ainutlaatuinen ja siitä parhaiten pitää huolen UniikkiÄäni, kokemuksella ja ammattitaidolla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: