UniikkiÄänellä puhe ja laulu kohtaavat

bianca-cvHei! Olen Bianca, puhe- ja lauluäänen asiantuntija – laulunopettaja (AMK), puhetekniikan kouluttaja ja ihmisäänen tutkija eli vokologi (FM). Autan sinua ymmärtämään paremmin omaa ääntäsi ja tuen sinua matkallasi taitavaksi äänenkäyttäjäksi.

Opetan äänenkäyttöä sen kaikissa variaatioissaan: hiljaisesta puheesta huutoon ja pop-/jazzlaulusta klassiseen. Ääni on tärkeä osa persoonaa ja jokaisen äänenkäyttötarpeet ovat yksilölliset. Haluan tarjota opetusta juuri sinun äänesi ehdoilla ja hyödynnän äänitiedettä eli vokologiaa opetuksessani. Käytän opetuksessani erilaisia tieteeseen perustuvia ja ääniammattilaisten koulutuksessa perinteisesti käytettyjä menetelmiä. Tarjoan puheen, laulun ja äänenhuollon koulutusta niin yrityksille kuin yksityisasiakkaille.

Ihmisääni on inspiraation lähteeni ja äänitiede intohimoni. Kouluttajana haluan itsekin pysyä ajan tasalla ja haen säännöllisesti uutta inspiraatiota erilaisilta kotimaisilta ja kansainvälisiltä laulu-, äänenkäyttö-, improvisaatio- ja draamakasvatuskursseilta tai -seminaareilta. Seuraan myös aktiivisesti alan tutkimusta, sillä ääni on ihmeellinen instrumentti, jonka toiminnoista ei tiedetä vielä kaikkea. Odotankin kiinnostuneena, mitä tulevaisuus tuo tullessaan ihmisäänen tutkimuksessa ja kehittämisessä!

MONIPUOLISTA ÄÄNIKOULUTUSTA JA LAULUNOPETUSTA

Ääni syntyy samalla tavalla puheessa ja laulussa: vain voimakkuudet, sävelkorkeudet ja äänensävyt vaihtelevat käyttötarkoituksen mukaan. Tutkitusti terveellä äänellä voi tehdä melkein mitä vain, kunhan keho on tullut tutuksi ja oikea tekniikka on hallussa. Terveen äänentuoton lisäksi huomioin opetuksessani myös puheen ja eri laulutyylien ilmaisulliset tavoitteet. Moni puhetyötä tekevä aloittaa laulutunnit, koska muita vaihtoehtoja äänenkäytön harjoittamiseen ei tunnu löytyvän. UniikkiÄäni on syntynyt vastaamaan tähän tarpeeseen ja saat laulunopetuksen lisäksi myös puheeseen erikoistunutta äänikoulutusta.

Haluan auttaa sinua puhe- tai lauluäänesi kehittämisessä – tai miksei vaikka molemmissa! UniikkiÄänen laulutunneilla ja puhetekniikan koulutuksissa saat oivalluksia omasta äänestäsi: opit käyttämään sitä rasittamatta ja monipuolisesti, ja ennen kaikkea nauttimaan tuosta upeasta ilmaisun välineestä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: